Κυριακή 10 Απριλίου 2016

4η μέρα εκδρομής

Το σημερινό μας ξύπνημα ήταν δύσκολο γιατί ξημέρωσε η μέρα που θα φεύγαμε από την Κατερίνη και θα επιστρέφαμε στην Αθήνα. Προσπαθήσαμε να παρατείνουμε όσο γινόταν τη διαμονή μας και να απολαύσουμε για τελευταία φορά το υπέροχο πρωινό δίπλα στην πισίνα, όλοι μια μοναδική συντροφιά!






Κατά τις 10.00 φορτώσαμε τις βαλίτσες μας στο λεωφορείο και πήραμε το δρόμο της επιστροφής θλιμμένοι, αλλά και γεμάτοι καταπληκτικές εμπειρίες που θα μας συνοδεύουν μια ζωή.


 



Όμως δεν είχε τελειώσει ακόμη η εκδρομή μας. Έμενε ακόμη μια μικρή έκπληξη: η επίσκεψη στον Βόλο, την πόλη που σε κάνει να αισθάνεσαι αισιόδοξος, μιας και όλος ο κόσμος βρισκόταν κυριακάτικα στην παραλιακή οδό για βόλτα, καφέ ή φαγητό. 




Έτσι, κι εμείς οι ταξιδιώτες της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και λάτρεις της φύσης, αποφασίσαμε πως είναι το ιδανικό μέρος για το μεσημεριανό μας φαγητό και λίγη ξενοιασιά πριν επιστρέψουμε στη ρουτίνα της Αθήνας.
 



Έπειτα, συνεχίσαμε το μακρύ ταξίδι της επιστροφής και φθάσαμε στα Σεπόλια στις 21.00. Εκεί μας περίμεναν οι γονείς για να μας υποδεχθούν και να δουν ζωγραφισμένο στα πρόσωπά μας τον ενθουσιασμό για την καλύτερη εκδρομή της χρονιάς!

Τέτοιες εκδρομές που σου μένουν "χαραγμένες" για πάντα, μόνο στην Περιβαλλοντική γίνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου