Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Οι εργασίες τριών ακόμη ομάδων!

Α. Σήμερα στη 16η συνάντησή μας ήρθε η σειρά μας να παρουσιάσουμε την εργασία μας. Η ομάδα μας αποτελείται αποκλειστικά από αγόρια και είχαμε άγχος για τη στιγμή της παρουσίασης αφού τα κορίτσια είναι πολύ σκληρές...στην κριτική τους, όπως όλοι ξέρουμε!

Τελικά τα καταφέραμε θαυμάσια όπως αποδεικνύει το χειροκρότημα των συμμαθητριών και συμμαθητών μας.

Θέμα της εργασίας μας όλη τη χρονιά ήταν ο Αγροτουρισμός, ο Οινοτουρισμός και ο Αλιευτικός Τουρισμός και μέσω της εργασίας μάθαμε πολλά που ανυπομονούμε να τα δούμε από κοντά στην τετραήμερη εκδρομή μας! 

Οι μαθητές της Α' Λυκείου
Κίτσης Χρήστος
Λέσκος Χρήστος
Μακαρίτης Θεοδωρής
Μάρας Νίκος
Μητρούσης Πύρρος


Β. Επειδή δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα αγόρια να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, αποφασίσαμε κι εμείς τα δυο κορίτσια της ομάδας για τον Πολιτιστικό, Θρησκευτικό, Αθλητικό και Εκπαιδευτικό Τουρισμό να παρουσιάσουμε την αναλυτική εργασία μας μπροστά στους συμμαθητές μας για να τους προετοιμάσουμε για τα ωραία που έρχονται στην όμορφη Μακεδονία που θα επισκεφτούμε σύντομα!


Οι μαθήτριες της Α' Λυκείου
Αγγελοπούλου Άρτεμις
Γκαμπαλή Εύη


Γ. Εμείς αφήσαμε στην άκρη τον...αιώνιο ανταγωνισμό αγοριών-κοριτσιών και γίναμε μια μικτή ομάδα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να καταφέρουμε να σας πείσουμε να στραφείτε στον Οικοτουρισμό.

Γι΄αυτό σας ετοιμάσαμε και σας παρουσιάσαμε τη διπλή εργασία μας (σε μορφή PowerPoint) που αφορά τον Οικοτουρισμό, με έμφαση στο Γεωτουρισμό και τον Ορεινό τουρισμό. Καθίστε, λοιπόν,αναπαυτικά και...ταξιδέψτε μαζί μας!

Άλλωστε πολλά από αυτά θα τα ζήσουμε οι ίδιοι ως Εναλλακτικοί Τουρίστες στην τετραήμερη εκδρομή μας στην Κατερίνη.


Ο κ.Εμμανουήλ, συντονιστής του Προγράμματος, και ο Γιάννης, η Μάχη, η Georgia και η Ιωάννα, χαμογελαστοί μετά την καταπληκτική παρουσίαση της ομάδας για τον Οικοτουρισμό-Γεωτουρισμό.


Οι μαθήτριες και ο μαθητής της Α' Λυκείου
Αδαμοπούλου Γεωργία
Αβραάμ Γιάννης
Δαυίδ Ανδρομάχη
Γεωργαλή Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου